La idea de comunitat d’aprenentatge (família, criatures i mestres) articula l’aprenentatge i es posen en joc les biografies de tots i totes per construir les identitats personals.

jueves, 13 de octubre de 2011

LES PREGUNTES D'ADREIÀ,ERIC B., ALEJANDRO G I IRENE

13-10-2.011
Avuí hem estat tot el matí amb els planetes...Han portat les seues respostes: Adrián, Eric B., Alejandro G i Irene ( Que a banda dels planetes que ha portat i ha fet amb ajuda de la seua tia i la seua mare, ha portat molta informació que anirem veien poc a poc).
Tots han explicat molt bé les respostes a les seues preguntes. De tota manera anirem veient poc a poc, un altra vegada, allò que anem aprenent, així que la propera setmana començarem a fer el mapa conceptual del projecte:
Tenim molta informació, però hi ha que anar assimilant-la per poder retindre tota la informació i aprendre a estudiar i conèixer allò que volem saber.

¿Qué planeta vuela más alto?

Aquesta era la pregunta d'Adrian.

Resposta: els planetes no volen. Els planetes giren al voltant del sol i això no és volar. També ens ha explicat que els planetes van rodant i el sol és una estrella que brilla.

¿ Porqué los planetas ruedan?

Aquesta era la pregunta d'Eric B. Que ens ha explicat com van donant voltes sense parar els planetes i per què.

¿Cómo los duendes vuelan alrededor de los planetas?

Aquesta era la pregunta de Alejandro G. La resposta: Els donyets no giren al voltant dels planetes, són els satèl.lits.
També ens ha portat un conte, que he contat a la classe:
El conte:
"EL SISTEMA SOLAR"
de Javier Martín Ferrero.
¿Cómo se aguantan los planetas?
Irene en ha mostrat el sistema solar que ha fet amb plastilina, i ens ha explicat com s'aguanten els planetes. Com ha tenia molta informació, hem vist una mica. Ja anirem veien la resta d'informació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario